فروردین ۲۴، ۱۳۹۵

از زمان جنگ جهانی‌ دوم تا کنون تمامی شهر‌های تاریخی‌ هدف ویرانی انگلیس، فرانسه و آمریکا قرار گرفته‌اند


شهر زیبا و تاریخی‌ درسدن در سال ۱۹۰۰ و پیش از حمله سهمگین و وحشیانه هوایی انگلیس و فرانسه و آمریکا به آن


پس از جنگ جهانی‌ دوم، نابودی کامل آثار شگفت انگیز تمدن بشری و امپراتوری پارس‌ها از روی کره زمین ( در اروپا، در افریقا، در آسیا، در آمریکا) توسط وحشی‌های بربر انگلیسی‌، فرانسوی و امریکایی درتمامی دنیا و حذف کامل این آثار از روی کره زمین هدف اصلی‌ این وحشی‌ها بوده است! و تحمیق نسل‌های آینده و تحمیل تاریخ جعلی، ساختگی و بسیار احمقانه و دروغین به مردم دنیا بطور جدی دنبال شده است.

یکی‌ از شهر‌های بسیار مهم تاریخی، شهر درسدن است که توسط انگلیسی‌‌ها و امریکایی‌ها پس از پایان جنگ جهانی‌ دوم ، بدون هیچ دلیلی‌ بطور کلی‌ ویران گشت. همانگونه که شهر آپولو (حلب به عربی‌) در سوریه که مهد تمدن پارس‌ها و بهشت تاریخ نگاران و باستان شناسان بود، بدون هیچ دلیلی‌ با خاک یکسان گشت!
حمله‌ به شهر زیبا و تاریخی‌ درسدن (Dresden)، مرکزایالت زاکسن آلمان در پایان جنگ جهانی دوم در جبهه اروپا بوقوع پیوست.

در چهار یورش وحشیانه به مدت دو روز، بین ۱۳ تا ۱۵ فوریه ۱۹۴۵، ۷۲۲ بمب افکن نیروی هوایی انگلیس و ۵۲۷ بمب افکن نیروهای هوایی ایالات متحده بیش از ۳٫۹۰۰ تن بمب انفجاری قوی و بمب‌های آتش‌زا را بر این شهر فروریختند!!! توفان آتش ناشی از آن ۳۹ کیلومتر مربع از مرکز شهر را نابود کرد. بین ۲۲٬۰۰۰ تا ۲۵٬۰۰۰ تن غیر نظامی قتل‌عام شدند.

پس از جنگ، بحث در خصوص موجه بودن یا نبودن حملات وحشیانه هوایی توسط وحشی‌های بربر انگلیسی‌، فرانسوی و امریکایی به غیر نظامیان یک شهر یکی از موضوعات اخلاقی بود که بسیار محل مباحثه قرار گرفت. این حمله سهمگین و وحشیانه هوایی بسیار مورد بحث و اختلاف نظر بوده‌ و هنوز هم هست.

در این بمباران شهر تاریخی درسدن که پایتخت ایالت زاکسن آلمان و معروف به «فلورانس بر کرانه الب» بود بکلی ویران شد (همان کاری که امروز توسط تروریست‌های وحشیِ ترکِ سیاه پوش خود با شهر تاریخی‌ پالمیرا در سوریه کردند) و شمار زیادی از مردم غیر نظامی در آن کشته شدند. شمار کشتگان غیر نظامی بین ۱۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ تخمین زده شده‌است،

البته بسیاری از جمله کورت وانگات که از نزدیک شاهد بمباران درسدن بوده آمار کشته‌ها رادر کتاب "سلاخ‌خانه شماره پنج" ۱۳۴۰۰۰ تن‌ و تنها در مدت دو روز ذکر کرده‌ است.

یک گزارش نیروی هوای آمریکا در سال ۱۹۵۳ از این عملیات وحشیانه به عنوان بمباران توجیه شدهٔ! یک هدف نظامی و صنعتی، که ۱۱۰ کارخانه و ۵۰ هزار کارگر را در پشتیبانی از اقدامات نظامی آلمان در خود جای داده بود، توجیه کرد. برخلاف این گزارش ، پژوهشگران بسیاری این گونه استدلال کرده‌اند که زیرساختهای مخابراتی، پلها و مناطق وسیع صنعتی خارج از شهر هیچ‌یک به طور کامل هدف قرار نگرفتند! در حالی‌ که کتابخانه، دانشگاه، کاخ ها، موزه، سالن تاتر بینظیر این شهر ، یک مرکز فرهنگی‌ یک مرکز مهم تاریخی و فرهنگی و بدون اهمیت نظامی و یا با اهمیت نظامی کم ، در مرکز شهر، اهداف اصلی‌ بمباران‌ها بوده و بیشتر بمب‌ها بر روی این مناطق فرو ریخته شده است ، و بمباران‌ها بین مناطق نظامی و غیر نظامی هیچ فرقی‌ نگذاشته و بر عکس، مناطقی که غیر نظامی بود و تاریخی‌ و فرهنگی‌ بوده بیشتر مورد حمله بمب افکن‌های انگلیسی‌ و امریکایی و فرانسوی قرار گرفته‌اند!


این جنایت تا آنجایی که ممکن بوده، مانند دیگر جنایت انگلیسی‌‌ها و فرانسوی‌ها و امریکایی‌ها در کره، چین، ژاپن، ویتنام، فیلیپین، کل آفریقا، شبه جزیره‌ بالکان و ایران بزرگ پنهان مانده و تا نسخه ۱۹۵۸ دانشنامه مسخره، ساختگی و دروغین بنام بریتانیکا!!! هیچ ارجاعی به بمباران درسدن در مدخل مربوط به این شهر نشده است!


تصاویر شهر درسدن پس از بمباران وحشیانه انگلیسی‌ ها



تصویر شهر درسدن امروز