بارنگیهای بیسابقه در جنوب و جنوب غربی کشور عزیزمان ایران، سرریز شدن دهها سد غیر مجاز که پس از فتنه ۵۷ غربیها در ایران، با بیرحمی و بدون توجه به طبیعت و محیط زیست بینظیر ایران ساخته شدهاند تا آب مورد نیاز کشتزارها و مزارعی که محصولات کشاورزی و دامداری آنجا را به اعراب و ترکها و اروپاییها میرساند، تامین نماید و عدم مدیریت و ساخت زیر بناهای لازم برای فاضلاب و خطوط لوله آب رسانی در این استانها که همگی زیر ساختهای آنها مربوط به ۴۰ سال پیش و به دوران پهلویها برمیگردد، و در ۳۷ سال گذشته با توجه به این همه ثروت و نفت و گاز فروخته شده، دریغ از یک ریال که خرج آبادانی و عمران و کار سازی و امکانات شهری شده باشد و هر چه که هم هست بخشهای خصوصی و مردم فراهم دیده و دزدی و خیانت آخوندها به ملت و کشور ایران همچنان حریصانه ادامه داشته و تمامی هم ندارد، همه و همه دست به دست هم داده و موجب جاری شدن سیل بیسابقه در این مناطق گشته و ۱۳ استان کشورمان را در روزهای گذشته دچار سیل و آبگرفتگی کرده است.
بر اساس گزارشهای رسیده از کشور عزیزمان ایران، متاسفانه دو تن در استان ایلام و یک هم میهن در استان لرستان جان خود را در پی وقوع سیل از دست دادند.
همچنین در هفته گذشته، دو زمین لرزه پیدرپی در دو روز پشت سر هم، مناطقی از ژاپن را لرزاند و موجب کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم گشته و خسارت مالی نیز به بار آورد. ولی ژاپنیها توانستند با کمک آمادگیهای پیشین از وقوع سونامی که پس از این دو زمین لرزه شدید احتمال آن میرفت ، جلوگیری نموده و بدین ترتیب از حجم خسران کاهیدند.
در ادامه آخرین گزارشهای هلال احمر ( هلال احمر نام عربی است که پس از فتنه ۵۷ و در پی دنبال کردن سیاست غربیها مبنی بر زدودن نام ایران و ایرانی از روی هر چه که هست و نیست و بطور کلی از روی کره زمین ( در راستای افشا نشدن تاریخ جعلی که بخورد جهانیان داده اند)، بر روی جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران، گذاشته شده و این نام کهن ایرانی، خیانتگرانه به نام عربی برگردانده شد !) از ۱۳ استان سیل زده کشورمان را می خوانید:
امدادرسانی به ۵۶۰۰ نفر در ۱۳ استان سیل زده/ مرگ یک مفقود در دهلران
سیدمصطفی مرتضوی درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در کشور گفت: تاکنون ۱۳ استان لرستان، ایلام، کرمانشاه، فارس، خوزستان، چهارمحال، همدان، اصفهان، خراسان شمالی و رضوی، کردستان و آذربایجان شرقی و ۱۳۶شهر، روستا و مناطق عشایرنشین دچار سیل و آبگرفتگی شدهاند.
وی افزود: امداد رسانی در ۱۳۶ شهر و روستا ادامه دارد و تاکنون به بیش از ۵۶۰۰ نفر امدادرسانی شدهاند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر به اسکان اضطراری ۲۵۰۰ هموطن و برپایی ۵۴۸ دستگاه چادر امدادی در استانهای سیل زده اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۰۱ واحد مسکونی دچار آبگرفتگی شده بودند که با کمک نیرویهای امدادی تخلیه شد.
مرتضوی ضمن اشاره به نجات ۱۱ تن از مرگ، بیان داشت: جستجوها برای یک تن مفقودی به دلیل وقوع سیل در منطقه مهران همچنان ادامه دارد و یک مفقودی دیگر منطقه دهلران متاسفانه جان خود را از دست داده است.
به گفته این مقام مسئول ، همچنین ۶ روستا در نهاوند به دلیل این حادثه تخلیه اضطراری شده و تاکنون ۳۰ خودرو نیز از مسیر وقوع سیل رهاسازی شده است.
مرتضوی خاطر نشان کرد:تخلیه آب از ۳۲۵ واحد منزل مسکونی نیط انجام شده و امدادرسانی در استانهای خوزستان،لرستان،کرمانشاه،ایلام،چهارمحال و اصفهان ادامه دارد.
تخلیه جمعیت ۱۳ روستای شوش در پی بارندگیها
رضا نجاتی، فرماندار شوش اظهار کرد: در پی بارندگیهای دیشب و امروز، ستاد حوادث شهرستان شوش جهت پیشگیری و کنترل سیلاب در روستاها حضور دارند و از همه ظرفیتها و امکانات از جمله بلدوزر، کمپرسی و سایر موارد برای ساماندهی وضعیت در مسیر روستاهای دشت شاوور و کنارههای رودخانههای دز استفاده میشود.
فرماندار شوش عنوان کرد: تاکید شده که اهالی ۸ روستا در بخش شاوور و ۵ روستای بخش مرکزی شوش خانههای خود را تخلیه کنند، امکانات نیز جهت تخلیه و جا به جایی مردم روستاها فراهم شده است.
وی ادامه داد: جمعیت ۱۳ روستا در بخشهای شاوور و مرکزی که دستور تخلیه آنان صادر شده، به روستاهای همجوار منتقل شده و با همکاری هلال احمر جهت اسکان آنان چادر بر پا میشود.
نجاتی با بیان اینکه تخلیه روستاها از صبح امروز آغاز شده است، گفت: تا هنگامی که ارتفاع آب کم شود، روند تخلیه روستاها ادامه خواهد داشت.
زیر آب رفتن منطقه علی کله دزفول
حبیب آصفی،فرماندار دزفول اظهار کرد: بارندگیهای شدیدی که در استانهای همجوار طی شبانه روز گذشته رخ داد و ورود حجم بالای آب به حوضه آبریز سد دز و پر شدن آن موجب شد که سد دز بازگشایی شود و به صورت مهندسی شده آب هدایت شود.
وی ادامه داد: سیل و حجم آبی که وارد رودخانه دز شده در ۵۰ سال گذشته بیسابقه بوده است و طبیعی است که شرایط غیرعادی ایجاد شود.
آصفی بیان کرد: افزایش دبی رودخانه دز موجب به زیر آب رفتن بوستان ساحلی علی کله و برخی مناطق و روستاها در دزفول شده و قسمتی از پل شناور دزفول نیز به دلیل افزایش دبی رودخانه تخریب شده است.
وی با بیان این که میزان افزایش دبی رودخانه دز اکنون حدود ۴۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه است، گفت: تمامی مسئولان از جمله سازمانهای مرتبط با سد دز و نیروهای امدادی و انتظامی در دزفول به حال آماده باش هستند و امدادرسانی به مناطق متاثر از سیلاب در حال انجام است.
فرماندار دزفول با اشاره به جاری شدن سیل در جاده زاویه دزفول به دلیل عبور حجم آبی به عرض ۱۰۰ متر در جاده، اظهار کرد: مردم منطقه زاویه، بن جعفر، علی کله، عباس آباد و زاویه و منطقه مجاور پل چهارم دزفول با مشکل مواجه شدهاند که با کمک ارتش و هلال احمر جا به جا میشوند.
ورود دبیرکل جمعیت هلال احمر به خوزستان/ برپایی ۵ پایگاه برای اسکان سیل زدگان
مهندس علی اصغر احمدی؛ دبیرکل کل جمعیت هلال احمر و دکتر ناصر چرخ ساز؛ رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای بازدید از مناطق سیل زده شهرهای دزفول، شوش، اندیمشک و اهواز به استان خوزستان سفر کردند.
براساس این گزارش، تاکنون پنج پایگاه اسکان افراد سیل زده در شهرهای اهواز، دزفول و شوش شامل ۵۱۰ چادر با گنجایش یک هزار تنه برپا شده است.