در پی حملات وحشیانه هوایی و دریائی به یمن و کشتار سهمگین که توسط خلبانان و کماندوهای انگلیسی صورت میگیرد،
به همراه محاصره این کشور و جلوگیری از ورود مواد خوراکی و دارو به این سرزمین بیگناه که بر ضدّ تمامی قوانین و موازین بینالمللی است
و تجاوز آشکار به یک کشور آن هم بدون دلیل و تنها به خاطر گردن کلفتی صورت میگیرد،
نتیجتاً مردم یمن را محکوم به مرگ و نیستی شده اند تا جایی که سازمان ملل متحد غربی که پس از نزدیک به ۲ ماه سکوت در مقابل این جنایت وحشیانه ، منفعل نشسته بود، اینک صدایش درآمده و نگران از تشدید این فاجعه انسانی زنگ خطر را به صدا در آورده است.
دیگر کشورها هم که سرشان در آخور این و آن است، نیز سکوت کرده و با گفتن به ما چه ما که یمنی نیستیم، منتظر نوبتشان نشستهاند.
در این میان تنها یک خلبان قهرمان ایرانی است که با یک هواپیمای فرسوده در مقابل جنگندههای پیشرفته غربی ایستاده و زیر بمباران وحشیانه و بی امان آنان، در فرودگاه نشسته و کمکهای خوراکی و دارویی به مردم یمن رسانده است.
به گزارش پایگاه خبری العالم، سازمان ملل متحد غربی خواستار از سرگیری ارسال کمکهای خوراکی و دارویی به یمن شده است زیرا برنامه جهانی خوراک به علت کمبود سوخت مجبور به توقف توزیع مواد خوراکی در برخی مناطق یمن شده است.
با گذشت پنج هفته از آغاز تجاوز نظامی عربستان به یمن، همچنان برنامه ارسال کمک برای شهروندان یمنی به دلیل ادامه حملات و فشردگی آن به مرحله اجرا در نیامده است.
این در حالی است که هفت و نیم میلیون یمنی یعنی یک سوم ساکنان یمن درگیر تبعات درگیریها هستند و سازمان بهداشت جهانی روز جمعه از افزایش آمار تلفات دراین کشور بیگناه خبر داد.
خبرگزاری فرانسه در گزارش خود درباره وضعیت حاکم بر یمن از ۱۹ مارس تا ۲۷ آوریل جاری آورده است: سازمانهای بهداشتی و پزشکی از کشته شدن ۱۲۴۴ تن و زخمی شدن ۵۰۴۴ تن دیگر خبر داده اند.
این خبرگزاری هشدار داد: در صورت ادامه حملات، بیشتر مسیرهای ارتباطی صنعا به مناطق تعز، عدن ، الضالع و لحج (واقع در جنوب یمن ) مسدود و به دنبال آن امکان توزیع دارو نیز با محدودیت مواجه خواهد شد.
بحرانی شدن فاجعه انسانی یمن، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل را نیز واداشته تا زنگ خطر را به صدا درآورد. وی روز پنجشنبه از همه گروهها خواست تا برای ایمن ماندن سازمانها و نهادهای امدادرسان تضمین بدهند.
بان کی مون بار دیگر خواستار اعلام آتش بس فوری و آتش بس انسانی شد.
وی همچنین خواهان از سرگیری فوری واردات سوخت به یمن برای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت مصیبت بار انسانی در این کشور شد.
بان کی مون افزود: نهادهای بهداشتی یمن در حال از بین رفتن و ارایه خدمات بهداشتی و مخابرانی در آستانه قطعی کامل قرار دارد و در صورت عدم تهیه و از سرگیری ارسال سوخت عملیات بشردوستانه در روزهای آتی قطع خواهد شد.
وی گفت: حمله به زیرساختهای غیرنظامی از جمله بیمارستانها، انبارهای سازمانهای بشر دوستانه و تاسیسات سازمان ملل قابل قبول نیست و با قوانین بین المللی در تضاد است.
برنامه جهانی خوراک روز پنجشنبه از توقف تدریجی توزیع مواد خوراکی ناشی از کمبود سوخت خبر داد.
برنامه جهانی خوراکی افزود: در دو هفته اخیر کمکهای خوراکی برای ۷۰۰هزار تن در مناطق مختلف یمن تهیه شد.