مرداد ۲۵، ۱۳۹۳

تحویل سلاح به کرد‌های عراق توسط اتحادیه اروپا و ریختن مقدار عظیمی‌ از تسلیحات نظامی در این منطقه!

پراکندگی جمعیت در ترکیه

بر طبق تصمیم غرب، ابتدا کردستان عراق مستقل شده، سپس کرد‌های سوریه به آن می‌پیوندند، و بعد کرد‌های ترکیه وارد این اتحاد شده و کشور کردستان تشکیل میشود!
دولت فرانسه تصمیم تحویل تسلیحات به کردهای عراق را اتخاذ کرده است.

بدین ترتیب آنها از مبارزه کردهای عراق با تروریست‌های ترک داعش « کشور اسلامی » حمایت می کنند. سباستین برابان نماینده دفتر امور خارجه اتحادیه اروپا از قصد کشورهای دیگر اتحادیه اروپا در ارسال اسلحه به اربیل سخن گفت. مدتی قبل، آمریکا ارسال مستقیم تسلیحات به کردستان عراق را آغاز کرد.

این سوال پیش می آید که چرا غرب مستقیما با کردها و نه مقامات مرکزی در بغداد همکاری می کند؟


احمد الشریفی کارشناس سیاسی عراق معتقد است که انگیزه‌های اقتصادی اصل و اساس چنین سیاستی را تشکیل می دهد.

- شرکت‌های نفتی که در کردستان عراق کار می کنند تعطیل کار و تخلیه کارگران را اعلام کردند. این یگانه دلیل برای آمریکا و دیگر کشورهاست تا به مواضع تروریست‌های ترکِ داعش « کشور اسلامی» حمله کنند و گام‌های دیگری در حمایت از اربیل بردارند. در اینجا، سخن از حفظ منطقه به عنوان تحویل دهنده نفت می رود. صحبت‌ها در باره حقوق بشر و تهدیداتی که عراق با آنها مواجه می شود فقط « حرف» هستند. بهر حال ماههاست که اوضاع امنیتی در کشور وخیم شده است، اما تا کنون کسی به فکر کمک نیفتاده بود.

الکساندر ایونوف رئیس جنبش ضد جهانی شدن روسیه نظر دیگری در اینباره ابراز کرده گفت:تا قبل از آغاز پیشروی تروریست‌های ترکِ داعش « کشور اسلامی» ، تعداد زیادی از شرکت‌های غربی با دور زدن مقامات بغداد قراردادهای تجاری با دولت کردستان عراق به امضا رساندند. هم اکنون، غرب تسلیحات به کردها تحویل می دهد و بدین ترتیب یکبار دیگر برخورد خود نسبت به دولت مرکزی عراق را نشان می دهد. کاملا آشکار است که آمریکا، فرانسه و تعدادی از کشورهای دیگر از خط مشی تحکیم اربیل پیروی می کنند. در آینده این امر عامل مکملی برای خروج کردستان از ترکیب کشور عراق خواهد شد.

صحبتها در اینباره مدتهاست ادامه دارد. مسعود بارزانی چندی پیش قول داد رفراندومی در باره ایجاد کشور مستقل کردستان برگزار کند. در عین حال، بدون توافق آمریکا، اربیل هرگز دست به اقدامات « تند» نخواهد زد. واشنگتن در باره کردستان مستقل چه نظری دارد؟ در سطح رسمی اصلا در اینباره صحبت نمی شود. با وجود این، تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی و نشریات نزدیک به نیروهای بزرگ سیاسی نکات منفی و مثبت خروج کردستان از ترکیب عراق را بررسی می کنند. فعلا نظرات متضادی دراین باره بیان می شود. اما این حقیقت که در این اواخر در آمریکا بطور فعال تری دراین باره بحث می شود بخودی خود گویاست.