بعد از اینکه دولت جنایت کار و کثیف انگلیس، جوانان کثیفترش را برای تفریح، و تماشای کشتار در اسیای مرکزی به این منطقه راهی کرد، و گندش را نیز نوه مشنگ، ملکه نیمه مشنگ انگلیس در مصاحبهای و به طور ناخوداگاه افشا کرد، و هدف از فرستادنش به افغانستان را تجربه کشتن آدمها در دنیای واقعی و نه در بازی کامپیوتری اعلام کرد، اینک نوبت دیگر کشورهای اروپا است که از این تجربه برای تربیت جوانانشان استفأده کنند!!
به نوشته ی خبرگزاری انگلیسی زبان سوئد "تاه لوکال "، یک پدر سوئدی برای اینکه دو فرزند خود را از عادت بازیهای رایانهای نجات دهد، تصمیم گرفت آنها را به محل درگیریهای میان ارتش فلسطین و اسرائیل برده و جنگ واقعی را به آنها نشان دهد.
آقای "کارل مگنوس هلگیگرن" پدر خانواده، یک روزنامه نگار و استاد دانشگاه است که همچون بسیاری از پدران دیگر با معضل اعتیاد فرزندانش به بازیهای ریانهای دست و پنچه نرم می کند. او دو فرزند ۱۰ ساله و ۱۱ ساله دارد که عاشق بازیهای رایانهای خشن بودند.
او در رابطه با این تصمیم خود می گوید:
"در پاییز سال گذشته وقتی که ما همگی بر سر سفره نشسته بودیم، فرزندانم شروع به صحبت درباره ی بازی ندای وظیفه "کال آاف دیوتی " و اسلحههای مختلف برای گذر از یک مرحله ی سخت در بازی کردند."
او که روزنامه نگار است، بارها به خاورمیانه سفر کرده و می دانست که جنگ واقعی به چه معناست.
وی افزود:
""من فکر می کردم که جنگ، آن چیزی است که از تلوزیون نشان می دهند و تصور درستی در این رابطه دارم. تا این که وقتی ۲۹ ساله شدم فهمیدم که اصلا هیچ چیز درباره ی آن نمی دانستم. فرزندانم هم چیزی نمی دانستند."
به همین خاطر بود که آقای هلگیگرن تصمیم می گیرد تا محل واقعی درگیری را از نزدیک به دو پسر نوجوان خود نشان دهد. او برای این تصمیم خود، درگیری میان فلسطین و اسرائیل را انتخاب می کند. او در این رابطه گفت که این مکان نزدیکترین محل جنگ بود که با خرید بلیط توریستی، امکان مشاهده ی آن واقعی بود.
"در روز دومی که در آنجا قرار داشتیم، بچهها از من پرسیدند که آیا این حقیقت دارد که ما به خاطر بازیهای رایانهای به اینجا آمده ایم. من به آنها پاسخ دادم که آری و شما باید جنگ را از نزدیک مشاهده کنید."
بچهها به همراه پدرشان از اردوگاههای پناهجویان در شرق اورشلیم دیدن کرده و سپس به درمانگاهی رفتند که سر شکسته ی کودکان بیگناه و زخمی را در آنجا بخیه می زدند. به گفته ی خود هلگیگرن، این سفر ناخوشایندی برای همه ی ما بود.
در زمان برگشت به سوئد، این دو نوجوان تصمیم گرفتند که دیگر ندای وظیفه را بازی نکنند.
اقدام پدر خانواده در رابطه با بردن فرزندان به میدان جنگ، به شدت مورد انتقاد پدر و مادرهای سوئدی قرار گرفت. با این که بسیاری از خانوادهها از این اقدام او ابراز خرسندی نمودند ولی باز هم کسانی پیدا شدند نسبت به این حرکت، واکنشی شدید نشان دادند. آنها به این او لقب بدترین پدر را داده و او را به جریحه دار کردن روحیه ی لطیف کودکان محکوم کردند.
آقای هلگیگرن بر این عقیده است که بازیهای رایانهای در کل چیز بدی نیستند.
"مردم در اروپا و سوئد به خوبی زندگی می کنند. کشور ما کشوری غنی بوده و مردم از وضعیت معیشتی و اجتماعی خوبی برخوردار هستند. ما باید از این فرصت استفاده کرده و خود را پرورش دهیم و نباید بگذاریم که نسل جدید همچون زامبی و مجسمه هایی تربیت شوند که صبح تا شب را پشت میز کامپیوتر سپری می کنند."
وی در پایان ادامه داد:
"سوئد صدها سال است که با هیچ کشوری وارد جنگ نشده است. ما از جنگ و میدان نبرد تصوری غلط داریم. وقتی بچههای ما در حال جنگ در دنیای مجازی هستند، کودکان فلسطینی توسط سربازان نظامی در دنیایی واقعی کشته می شوند."