فیزیکدان مسئله دارِ انگلیس، رقیبِ جدی هشت پای آلمانی میشود!
رقابت تنگاتنگ استفن هاوکینگ با پًل هشت پای آلمان.
انگلیسیها برای برد در مسابقات برزیل، دست به دامن کهکشان و ستاره شناسی میشوند!
در قرن ۱۹ میلادی و پس از ورود دزدان انگلیسی به مشرق زمین، بخصوص ایران بزرگ که شامل سوریه، لبنان، عراق، ترکیه، پاکستان، افغانستان، ۱۷ کشور حاشیه دریای خزر، ترکمنستان، و هند و و و.... و پس از آشنای با اقیانوس هنر، ادبیات و علم در این ایران بزرگ، و پس از اینکه با چپاول ایرانیهای سخاوتمند و دل پاک که بخشندگی در خونشان بود، و پس از سیر شدن شکم همیشه گرسنه اروپاییها به این ترتیب، قبایل وحشی انگلسکسون تصمیم به مطرح کردن خود با دزدی از تاریخ و فرهنگ و تمدن و هنر ایران بزرگ، نمودند. در طی سالهای متمادی انگلیسیها تلاش میکردند که از نظر ادبی به پای ایرانیها برساند، و چون در این کار توانانی نداشتند، هر کسی از هر جا تکهای مینوشت از خجالت اینکه مورد تمسخر واقع نشود، پای نوشته خود را امضا میکرد " شکسپیر" ، بعدها آمدند و همه این نوشتهها را تحت نام شکسپیر جمع آوری کرده و نویسندهای تخیلی ساختند به این نام!! و تا سالها تبلیغ نویسندهای را میکردند که کلا وجود خارجی نداشت. سپس چند محقق ادبی و غیر وابسته اعلام کردند که کسی با این تنوع نوشتاری، که گاهی از ابتذال تهوع آور است و زمانی در اوج ادبی است، بسیار عجیب میباشد، و در ضمن در چنین تاریخی کسی با چنین مشخصات در انگلستان ثبت نشده است! و خلاصه اینکه گند این شیّادی انگلیسیها نزد صاحب سواد و آگاهی، موجب آبروریزی بیش از پیش انگلیسیها شد.
چندین سال است که همین پروژه نخبه سازی را با کسی با عنوان نابغه فیزیک یعنی استفن هاوکینگ کردهاند، و چون میدانند که نمیتوان اهل علم را گول زد، در نتیجه کسی را انتخاب کردهاند که نه میتواند حرکت کند و نه حرف بزند در نتیجه در مباحث علمی طبیعتاً توانایی شرکت نداشته و در نتیجه دستش به عنوان شیاد رو نخواهد شد، و از طرفی هر چه در رسالههای دانشمند علیقدر ایران، خیام ریاضیدان و کهکشان شناسی که هنوز حرف اول را در دنیا میزند، یافتهاند و یا از نخبگان گمنام کشورهای فقیر میدزدند به این شخص نسبت داده، هر چه خودشان کشف میکنند و میدانند که ممکن است اشتباه از آب درآید به این شخص نسبت داده و از او به عنوان سپری برای آبرو ریزیهایشان استفاده کرده و در عین حال نخبهای را به نام انگلیس پرورش میدهند. یعنی اگر خوب شد که به نفع انگلیس است و اگر بد شد که به پای آدمی با ۹۹ در صد ناتوانی و فلج، نوشته میشود و خیالی نیست! هر چند همین شخص مفلوج با آبرو ریزی سکسی که با یکی از زنان پرستارش انجام داد و امریکایها فیلمش را منتشر کردند ، مجددا آبروی نداشته انگلیسی را بر باد داد، و در عوض باد افاده آنان را مانند کیسه ماست پاره شده، خواباند! :)
یورو نیوز مینویسد:
زمانی که استفان هاوکینگ، نابغه فیزیک جهان ( یکی میگفت این بابا نمیتونه سوراخ دماغ خودش را پیدا کند ، چگونه سوراخهای کهکشان را مییابد، از عجایب انگلیسی است!) به سالن اصلی هتل سوی لندن وارد شد، روزنامه نگاران نفسها را در سینه حبس کردند تا یکی از شهیرترین فیزیکدانان و کیهان شناسان عصر ما نظریهای جدید درباره جهان هستی ارائه کند ( میخرم برات ) تا روزنامه نگاران آنرا درج کنند!! اما هاوکینگ برای کار دیگری آمده بود. او این بار آمده بود تا در آستانه جام جهانی فوتبال در برزیل، فرمولی جدید برای پیش بینی نتیجه بازیهای تیم انگلستان ارائه دهد! :)
شاید اگر هر کسی به جز هاوکینگ قصد صحبت در اینباره را داشت، سالن کنفرانس هتل خالی بود اما کمترین واکنش مدیر تحقیقات کیهان شناسی دانشگاه کمبریج به تحولات پیرامونی ما، رسانهای می شود.
او به خبرنگاران توضیح داد چگونه می توان درصد قهرمانی انگلیس در
جام جهانی را پیش بینی کرد! او توضیح داد چرا و چگونه یک تئوریسین فیزیک می تواند بهتر از یک هشت پا نتایج را پیش بینی کند! :) اشاره او به هشت پا، پل، همانی بود که در جام جهانی سال ۲۰۱۰ بسیاری از نتایج را درست پیش بینی کرده بود. هشت پایی که سه ماه پس از جام جهانی آفریقای جنوبی در کشور آلمان درگذشت.
«از آغاز پیدایش بشر، انسانها همواره خواسته اند تا دلایل اصلی اتفاقات پیرامونی را کشف و پیدا کنند.» هاوکینگ، با بیان این مطلب گفت جام جهانی فوتبال از این قاعده مستثنی نیست و «می توان راهی برای پیش بینی نتایج فوتبال هم پیدا کرد.»
هاوکینگ، که فرضیهاش در زمینه سیاه چالهها باعث شد تا بسیاری او را شایسته نوبل فیزیک بدانند!! حالا به دعوت یک بنگاه شرط بندی پایش به محاسبات و خلق فرمولهای جدید پیش بینی نتایج فوتبال باز شده است.... :)! صاحب این بنگاه می گوید حتی یک درصد هم انتظار نداشته است تا دانشمندی در مقام وی دعوت همکاری این شرکت را بپذیرد.
هاوکینگ و شاگردانش برای طرح فرمول ها، ۴۵ بازی تیم ملی انگلستان در جام جهانی، از قهرمانی این تیم در سال ۱۹۶۶ تا امروز را تحلیل کرده اند. همچنین ۲۰۴ پنالتی رد و بدل شده بین انگلستان و حریفانش را نیز در محاسباتشان آورده اند تا فرمولی دقیق ارائه کنند. نقطه ضعف انگلستان در بازیهای جام جهانی همین پنالتیها بوده اند این تیم همواره در پنالتیهای حساس آخر بازی برد را تقدیم حریفان کرده است.
هاوکینگ، در هتل سوی لندن در مقام یک سرمربی تمام عیار فوتبال ظاهر شد و گفت: «عوامل موثر در پیروزی و یا شکست یک تیم را می توان به ۵ فاکتور تقسیم بندی کرد، فاکتورهای زیست محیطی، جسمانی، روانی، سیاسی و تاکتیکی». او در اینباره مثالهای جالبی را مطرح کرد و گفت: «انگلستان در ارتفاع کمتر ار ۵۰۰ متری سطح دریا بهترین بازیاش را ارائه می دهد و البته درجه حرارت هم تاثیر دارد.»
به پیش بینی هاوکینگ سختترین بازی انگلستان در مانائوس و در مقابل تیم ملی ایتالیا خواهد بود چرا که گرمای شدید هوا و آغاز دیرهنگام این دیدار بسیار دور تر از عادتهای ستارگان تیم ملی انگلستان است. تیم ملی انگلستان با حضور در یکی از گروههای بسیار معمولی چالش سختی برای صعود به دور دوم مسابقات دارد. رقبای این تیم، اروگوئه، ایتالیا و کاستاریکا هستند.
باید منتظر بود و دید، پیش بینیهای فیزیکدان انگلیسی درست از آب درمیاید و یا پًل هشت پای آلمانی تو دهن این فیزیکدان انگلیسی میزند!!! :)