فروردین ۳۱، ۱۳۹۳

وقتی‌ یک گوشه از پرده کنار میرود , یاران نزدیک تونی بلر اخوانی هستند!


منابع انگلیسی‌ اعلام کردند که تونی بلر، نخست وزیر اسبق انگلیس اخیرا با اتهام انتخاب چهره هایی از میان اعضای خوان المسلمین در موسسه خیریه خود مواجه شده و این مساله سبب شده است تا پرونده جدیدی که دولت انگلیس برای تحقیق بر سر فعالیت‌های جریان اخوان المسلمین در این کشور گشوده است بچالش بخورد.

بگزارش روزنامه العرب، چاپ انگلیس، یکی از بارزترین مشاوران این مجموعه که از نزدیکان بلر محسوب می شود و توصیه‌های مختلف در امور گوناگون به وی می دهد ارتباطات بسیار نزدیکی با اخوان المسلمین دارد و این در حالی است که سازمان امنیت داخلی و خارجی انگلیس اخیرا کشف کرده اند که این جریان با گروه‌های تروریستی ارتباط دارد و برای همین درصدد اتخاذ تصمیم هایی برای ممنوعیت فعالیت آنها در انگلیس هستند...!! (قرن هاست این سازمان تروریستی انگلیسی‌ یعنی‌ اخونی‌ها برای انگلیس در منطقه با جون خود فعالیت میکنند، امروز هم در ترکیه، ایران، قطر، مصر پایگاه‌های کثیف و فاشیستی و ضدّ بشر خود را در جهت منافع انگلیس جنایت کار آنچنان قوی کرده‌اند که رهایی ملت‌های دربند این کشور‌ها ناممکن به نظر می‌رسد!))

العرب به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف همچنین گزارش می دهد که موسسه خیریه زیر نظر تونی بلر روابط نزدیکی با اخوان المسلمین دارد و برخی از اعضای اخوان در آن عضویت دارند.


این در حالی است که پیش از این تونی بلر، نخست وزیر اسبق انگلیس انتقادهای شدید اللحنی را از اخوانی‌ها کرده بود و آنها را با حزب کمونیست شوروی مقایسه کرده بود و گفته بود که دستورالعمل آنها برای فعالیت‌های سیاسی غیر دموکراتیک است! ( تاریخ ثابت کرده است که انگلیسی‌‌ها چقدر از اخلاق به دورند و جز دروغ، شیّادی، مکر و پلیدی چیزی در وجودشان نیست)

بلر همچنین گفته بود که آن چه اخوانی‌ها انجام می دهند با همه اصولی که ما از آن دفاع می کنیم مغایرت دارد. بلر که در حال حاضر ریاست کمیته چهارجانبه عملیات صلح در خاورمیانه را بر عهده دارد، همچنین گفت که اخوانی‌ها تلاش می کنند که پیشرفت در مصر به چالش بخورد و کشورشان از چارچوب‌ها و اصول اصلی استقلال خود دور شود و جامعه مصر از مبادی اصلی خود فاصله بگیرد.

موسسه‌ای که تونی بلر ریاست آن را بر عهده دارد در سال ۲۰۰۸ با هدف مبارزه با فقر و رویارویی با درگیری‌های فرقه‌ای و طایفه‌ای و تلاش برای توحید ادیان جهان تشکیل شد. اکنون تحقیقات انجام شده نشان می دهد که دو تن از مشاوران ارشد بلر که از اعضای بارز این موسسه خیریه محسوب می شوند، وابسته به جماعت اخوان المسلمین هستند!!!

روزنامه دیلی تلگراف به نقل از سازمان مراقبت از اخوان المسلمین، گلوبان دیلی واچ در این باره می نویسد که تحقیقاتی که بر روی ۱۳ سال فعالیت‌های اخوان المسلمین انجام شده است، نشان می دهد که اسماعیل خضر الشطی، عضو شورای مشاوران موسسه بلر یکی از رهبران بارز در جنبش قانون اسلامی، شاخه اخوان المسلمین کویت است. این گزارش همچنین به مصطفی تسیریچ به عنوان عضو بارز دیگر این موسسه خیریه اشاره می کند و تاکید می کند که وی مفتی سابق بوسنی و هرزگوین بوده است. وی ارتباطات نزدیکی با سازمان جهانی اخوان المسلمین دارد و از اعضای شورای اروپایی هیئت فتوا و مطالعات که ریاست آن را یوسف القرضاوی، رهبر معنوی اخوان بر عهده دارد، محسوب می شود. وی در سال ۲۰۰۸ به دلیل ارائه نظرات و صدور فتواهای افراطی از سوی دولت انگلیس تلاش می شده که از بریتانیا به دور باشد. وی در موسسه تونی بلر منصب مشاور ارشد امور اسلامی تونی بلر را بر عهده دارد. مرکز نظارت بر فعالیت‌های اخوان در پایان از تونی بلر خواسته است که در فعالیت‌ها و ارتباطات خود با اخوان المسلمین تجدید نظر کرده و با تدبیر در این زمینه برخورد کند.

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که دو تن از مشاوران ارشد بلر که از اعضای بارز این موسسه خیریه محسوب می شوند، وابسته به جماعت اخوان المسلمین هستند.
در پاسخ به این اتهام‌ها سخنگوی موسسه بلر به دفاع از الشطی و تسیریچ بر خواسته و گفته است که این دو از یاران اصلی پیگیری اهداف موسسه هستند و موسسه از این که با آنها همکاری می کند به خود می بالد.

وی در ادامه می افزاید: «ما هیچ اطلاعاتی از ارتباطاتی که با آن چه در گزارش‌ها آمده است نداریم اما به هر حال کاملا قانع هستیم که آنها مخلصانه از فعالیت‌های موسسه حمایت می کنند.»

در همین رابطه استفان مرلی، محقق امریکایی و پژوهشگر در امور جنبش‌های افراطی و رئیس سازمان مراقبت از اخوان المسلمین می گوید: «گروه‌های اسلامی مختلفی هستند که به خود نام اخوان المسلمین نمی دهند اما با سازمان بین المللی اخوان ارتباط دارند.»

وی تاکید می کند، این افراد شماری از سیاستمداران از جمله تونی بلر را فریب داده اند در حالی که او باید بداند که اشخاصی مثل الشطی و تسیریچ در همان اتاق بلر علیه او فعالیت می کنند.

اولیویه گیتا، مدیر مرکز مطالعات جمعیت هنری جسکون نیز در این باره می گوید: «انگلیس تاریخی طولانی از تملق برای اسلام گرایان دارد و معتقد است که آنها آزاری برای کسی ندارند، در طول ۴۰ سال گذشته اخوان المسلمین انگلیس را پناهگاهی امن برای خود یافته اند و با کمک هایی که از سوی دولت انگلیس دریافت کرده اند توانسته اند که از طریق این کشور به نفوذ تدریجی در دیگر کشورهای جهان اقدام کنند.»

در همین رابطه ابراهیم منیر، دبیر کل سازمان سازمان جهانی اخوان المسلمین اعلام کرده است که بر خلاف آن چه در روزهای اخیر درباره احتمال جابه جایی دفتر این سازمان از انگلیس به اطریش در برخی رسانه‌ها آمده است، سازمان جهانی اخوان المسلمین به هیچ وجه قصد ندارد دفتر خود را از انگلیس به کشوری دیگر منتقل کند و هر آن چه در این زمینه در رسانه‌ها مطرح می شود، کذب محض است.

به گزارش روزنامه القدس العربی وی تاکید می کند که لندن تنها مقری برای جلسات رهبران جماعت اخوان المسلمین است که در آن رهبران اخوان گرد هم می آیند و الا مرکز اداره این سازمان از لندن صورت نمی گیرد! به جان ملکه نیمه دیوانه انگلیس راست میگه !!

منبع: دیپلماسی