آذر ۲۹، ۱۳۹۲

کشور‌های دنیا بخصوص کشور‌های عربی‌ و ترک، در آینده با کمبود شدید زن مواجه خواهند شد.


یکی‌ دیگر از نتایج احمقانه و مخرب دانش غربی‌ها برای کشور‌هایی‌ که بدون اینکه فرهنگ اختراع غربی را دریافت کنند، تنها تکنولوژی آنرا میخرند!

روزنامه ی فرانسوی "لعٔ مونده " چاپ پاریس می نویسد:

"در بخش‌های جنوب قفقاز منجمله آذربایجان، یافتن همسر برای مردان بسیار دشوار خواهد شد. در آینده‌ای نه چندان دور در این کشورها، دیگر هر مردی نخواهد توانست براحتی نیمه ی گمشده ی خود را پیدا کند."

بر اساس مقالات منتشر شده از سوی موسسه ملی مطالعات جمعیت شناسی فرانسه "ایند "، در کشورهایی نظیر آلبانی، ارمنستان، ترکیه، آذربایجان و جمهوری کوزوو در ۳۰ سال گذشته به ازای هر ۱۰۰ دختر، حدود ۱۱۰ الی ۱۱۷ پسر به دنیا آمده است. این آمار، فاصله ی قابل توجهی با آمار جهانی یعنی "۱۰۵ پسر برای ۱۰۰ دختر" دارد و با رکورد آمار رشد نسبی جمعیت در کشورهای آسیایی همچون چین، ویتنام و نپال برابری می کند.


به عقیده ی نویسندگان و محققان این پروژه ی آماری یعنی آقایان "جرالد دوته" و "کریستوف گیلموتو"، دلیل اصلی این موضوع در ژن افراد نبوده و عامل دیگری است که منجر به مسئله شده است.

کریستوف گیلموتو در این رابطه می گوید:

"گرایش خانواده‌ها به پسر زایی، ریشه‌ای عمیق در تاریخ، سیاست و اجتماع کشورهای اروپای شرقی در دهه ی ۱۹۹۰ میلادی دارد. بدین ترتیب که عصر ده ساله ی دگرگونی در آن زمان، زمینه ی انواع تبعیض جنسیتی در اجتماع را فراهم ساخته بود. این تبعیض‌های فاحش، در زمینه ی فعالیت و کار، استقلال سیاست و اجتماع قابل مشاهده بوده و در کانون خانواده نیز هیچ تغییری درمورد نابرابری جنسی صورت نگرفت. در کشورهای حوزه ی بالکان و قفقاز، تا به امروز مرد، نان آور خانه به شمار می آید. ما اکنون درباره ی کشورهایی با فرهنگ به اصطلاح "پدرسالاری" صحبت می کنیم که زن پس از ازدواج به بخش جدانشدنی همسر و یکی از اعضای خانواده ی مرد تبدیل می شود.

ازاین گذشته، در دولت هایی با نظام اجتماعی "پدرسالاری"، زوجین در خانواده ی شوهر و یا در نزریکی آن سکنی می گزینند و مفاهیمی همچون "داماد سر خانه " بودن به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و ننگ و خفت تلقی می شود."

هر چه که هست، فروپاشی نظام کمونیستی نمی تواند به تنهایی دلیلی برای ارجهیت فرزند پسر در زادولد باشد. آقای دوته در این رابطه اظهار داشت:

"بحران اقتصادی نیز نقش موثر و بسزایی در تضعیف درک برابری میان زنان و مردان در جامعه ایفا نمودهاست. با گسترش بی‌کاری، بیشترین ضربه به بانوان شاغل جامعه وارد آمد. به نظرمن، بی‌کاری بانوان، یکی از دلایل اصلی اولویت فرزند پسر در خانواده‌ها است."

از این گذشته، بحران اقتصادی، ضربات سنگینی به حضور دولت در ساختارهایی نظیر آموزش و پرورش و همبستگی در اجتماع وارد ساخته است که این ضربات بنیان جامعه را تحت تاثیر قرار داده است. بدیهی است که خانواده محکمترین ساختار یک جامعه است که برای اعضای خود، امنیت، حمایت مالی و سرپناه را تضمین می کند.

بازگشایی مزرهای تجاری و بازارهای بین الملل در زمینه ی بهداشت و علم پزشکی این امکان را به انسان داده است تا از طریق سونوگرافی، جنسیت فرزند را پیش از تولد مشخص نمود. لازم به ذکر است که بسیاری از کشورهای دنیا تا چندین سال پیش حتی از وجود چنین دستگاهی نیز بی‌اطلاع بودند. همه ی این موارد منجمله بحران‌های اقصادی، فقر و نابرابری جنسی، دست دردست هم داده تا خانواده‌ها بتوانند پیش از تولد فرزندشان، اقدام به سقط جنین کنند. برای مثال در ارمنستان، نسبت جنسیت سومین فرزند خانواده، ۱۸۵ پسر در مقابل ۱۰۰ دختر گزارش شده است که این مسئله یک رکورد جهانی محسوب می شود.

در هر صورت باید به این مسئله نیز توجه کرد که جمعیت تمامی کشورهای ذکر شده روی هم رفته از مرز ۲۳ میلیون عبور نمی کند. ناعدالتی در جنست فرزندان در تمامی این کشورها، در مقایسه با این معضل در کشورهای چین و هند، بسیار ناچیز است. آقای "گیلس پیزون" رئیس موسسه ملی مطالعات جمعیت شناسی فرانسه "ایند " به این نکته اشاره می کند باید به این مسئله واقع بینانه نگاه کنیم.

وی در ادامه می افزاید:

"اگر امروز تعداد دختران کمتر از پسران است این بدان معناست که در نسل‌های آینده نیز شمار بانوانی که می توانند فرزند به دنیا بیاورند، کمتر خواهد شد. بدین ترتیب با رشد اولویت فرزند پسر، آمار جمعیت جهانی از آنچه که انتظار می رفت سریعتر خواهد بود و این مسئله در سطوح پایین لایه‌های اجتماع صورت خواهد گرفت.

در هر صورت برای نگرانی جهانی، هنوز زود است. ولی باید به این نکته نیز اشاره نمود که چهار کشور مذکور، از این مسئله احساس نگرانی می کنند. لازم به ذکر است که تا ۱۰ الی ۱۵ سال پیش، دولت این کشورها، آمار مربوط به رشد فرند پسر را تکذیب کرده و خطای سازمان‌های ثبت احوال تلقی می نمود. ولی اکنون با گذشت زمان، این معضل نیز قابل احساس شده است."

منبع: صدای روسیه