آبان ۲۰، ۱۳۹۲

نمایشنامه آشتی‌ ایران و آمریکا برای بالا بردن تولید و فروش کارخانجات اسلحه سازی غرب نوشته شده است.


انگلیس سناریو می‌نویسد، آمریکا کارگردانی می‌کند، آخوند‌ها و ترک‌ها بازی میکنند، اعراب احمق تر می‌شوند!

غربی‌ها برای پرداخت نفت و گازی که میبرند به جز سلاح چه چیز دیگری دارند که به صاحبان کشور‌های نفت‌خیز بدهند؟ اگر فرض کنیم که در خاورمیانه و شمال آفریقا جنگی وجود نداشت، غربی‌ها چگونه میتوانستند پول نفت مفتی را که میبرند پرداخت کنند؟؟ با چاپ تکّه کاغذ‌های بی‌ ارزشی به نام دلار‌های بدون پشتوانه؟

دیپلماسی می‌نویسد:

ایران موشک‌ها و سامانه‌های دفاعی جدید رونمایی می کند، اعراب سلاح‌های تازه می خرند! می گویند از قدرت و توانایی‌های موشکی ایران می ترسند!! در این میان تاکید دارند، اگر تهران و واشنگتن به هم نزدیک شوند، نتایج آن برایشان غیر قابل پیش بینی است بنابر این باید باز هم سلاح بخرند!!!

به گزارش روزنامه العرب، چاپ لندن، مدتی است که کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تصمیم گرفته اند که استراتژی خود را تغییر دهند و به توانایی‌های بومی خود بیشتر تکیه کنند. برای همین در منابع تامین سلاح برای خود تنوع می دهند، علاوه بر آن به فکر ایجاد چارچوب دفاعی فعال استراتژیک دسته جمعی نیز هستند. به این معنا که اگر هر کدام از آنها از لحاظ امنیتی احساس خطر کرد، کشورهای دیگر منطقه به کمکشان بیایند. یعنی مشابه همان کاری که در بحرین کردند و به رغم توصیه‌ها و هشدارها به منامه لشکر کشیدند.


امارات توافق نامه‌ای به ارزش ۱.۹ میلیارد دلار با شرکت لوکهید ماراتن امضا کرده تا برای آن سامانه‌های دفاع موشکی بسازد. امارات انتظار دارد با عقد این قرارداد موشک‌های پیشرفته "تاد" خریداری کند و از موشک‌های بالیستیکی زمین به هوا بهره مند شود. کویت نیز با همین شرکت امریکایی قردادی به ارزش ۳۰۸ میلیون دلار امضا کرده تا این شرکت ۲۴۴ موشک پاتریوت در اختیار آن قرار دهد. قطر نیز با عقد قراردادی با همین شرکت امریکایی به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار می خواهد رادارهای پیشرفته ان/فپس-۱۳۲ داشته باشد.

بر اساس گزارش مرکز "آکسفورد آنالیتیکا" کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از ترس نفوذ ایران در میان شیعیان بحرین و منطقه الشرقیه عربستان و همچنین حمایت‌های قاطعش از شیعیان در عراق و الحوثی‌ها در یمن به تکاپو افتاده اند تا نفوذ روزافزون ایران در محیط پیرامونی‌شان را با خرید سلاح جبران کنند.

در همین رابطه مرکز مطالعات بین المللی در لندن می گوید که تمرکز ایران بر موشک‌های پیشرفته بالستیک و همچنین موشک‌های دور برد و کوتاه برد که عملا همگی آنها را در اختیار دارد باعث شده تا کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که عموما کوچک و کم جمعیت هستند توسعه توانایی‌های موشکی را در اولویت فعالیت‌های دفاعی خود قرار دهند.

این در حالی است که ۱۰۰ مایل آن طرف تر از سواحل شرقی ایران، پایگاه هوایی المنهاد و ۱۶۰ مایل دورتر پایگاه "الظفره" در امارات قرار دارد. ۳۷۰ مایل دورتر نیز در ریاض عربستانی‌ها پایگاه نظامی تاسیس کرده اند. این در حالی است که صدها موشک ایرانی به راحتی می توانند همه این پایگاه‌ها را هدف قرار دهند. برای همین کشورهای عربی حوزه خلیج فارس سامانه موشکی ایران را تهدیدی بالقوه برای خود می دانند.

مرکز اطلاعات امنیت هوایی و فضایی ملی امریکا در این باره گزارش می دهد، ایران نزدیک به یک صد پایگاه متحرک موشک انداز در اختیار دارد که می توانند موشک‌های کوتاه برد شلیک کنند.