اروپا با کمک ترکیه که به او قول عضویت در اتحادیه کذایی اروپا را داده است و عربستان ، پاکستان، اردن، امارات در پاکستان و اردن ۲ لشكر ۵ تا ۱۰ هزار نفری تشکیل داده و قرار است این تروریستها را به سوریه بفرستد.
عربستان سعودی منابع مالی آموزش گروههای تروریستی در پاكستان برای فعالیت در سوریه را تامین می كند، و این عناصر به دست اروپاییها آموزش می بینند.
دلیل این لشکر کشی این است که اروپا و همپیمانان عرب و ترکش از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای حمله به سوریه ناامید شده است و تلاش دارند خود و بدون کمک آمریکا دولت سوریه را ساقط كند.
نشریه فارن پالیسی با اشاره به سخنان "یزید صایغ" كارشناس مسائل راهبردی در موسسه کارنگی بیروت که از طرح اروپا برای تشكیل ارتش ۴۰ تا ۵۰ هزار نفری از نیروهای مخالف سوری سخن گفته است می نویسد: این تصمیم نشان می دهد كه اروپا قصد دارد بدون مشاركت واشنگتن و با سلیقه خود پرونده سوریه را پیش ببرد تا به آمریكا نشان دهد كه انصراف از حمله به سوریه تا چه حد به سیاستهای خود ضربه زده است.
این نشریه با استناد به منابعش در سازمان اطلاعات آمریكا می نویسد: موانع زیادی بر سر راه طرح اروپاییها وجود دارد كه از آن جمله اوضاع متشنج ترکیه، پاكستان و بعضی کشورهای همسایه سوریه مثل اردن. مشكل دیگر این است كه مراكز اصلی قدرت در اردن ، با استفاده از خاك این كشور برای حمله به سوریه مخالفند.
اما مانع اصلی كه آمریكا هم با آن مواجه شده بود ، ناتوانی در سازماندهی و متحد کردن گروههای مسلح در سوریه است.