اردیبهشت ۰۲، ۱۳۹۲

ارتباط بمب گذاران بوستون با سیا و عربستان سعودی!

در شرایطی که غائله بمب گذاری بوستون آمریکا با کشته شدن یکی از عوامل بمب گذاری و دستگیری دیگری پایان یافت، اما به مرور اطلاعات جدیدی درباره این دو برادر منتشر می شود. جدیدترین اطلاعات منتشره، از ارتباط خاص این دو تن با سرویس‌های جاسوسی آمریکا و عربستان و همچنین اعلام خطر قبلی روسیه نسبت به آن‌ها حکایت دارد.

به گزارش «تابناک»، ۱۰۲ ساعت جست و جو و تعقیب و گریز پلیس فدرال آمریکا، در نهایت روز جمعه با کشته شدن «تیمرلان تسارنایف» و دستگیری برادر وی، «جوهر» پایان یافت. اما جدیدترین اطلاعات منتشر شده درباره این دو برادر، حاکی از آن است که آن‌ها به عنوان مأمورانی دوجانبه فعالیت می کرده اند.

سایت «دبکا فایل»، وابسته به محافل امنیتی و اطلاعاتی رژیم اسرائیل می نویسد این دو برادر، در حقیقت مأمورانی دوجانبه بوده اند که هم از سوی ایالات متحده و هم عربستان سعودی به منظور نفوذ در شبکه جهادیون وهابی قفقاز شمالی – که مورد حمایت نهادهای مالی عربستان سعودی هستند – استخدام شده بودند.

اما این دو برادر، با کنار نهادن مأموریت اصلی خود، به جزئی از این شبکه تبدیل شده و به طور مخفیانه به عضویت گروه‌های افراط گرا درآمده اند. به این ترتیب، آن‌ها به اولین وابستگان شبکه «القاعده» تبدیل شدند که از منطقه‌ای به جز خاورمیانه اقدام به انجام عملیات تروریستی در آمریکا کرده اند.

منطقه قفقاز شمالی روسیه، دربرگیرنده جمهوری‌های مسلمان خودمختار یا نیمه خودمختار داغستان، اینگوش، کاباردینو- بالکار، چچن، اوستیای شمالی و قره چای- چرکس است. این منطقه از زمان فروپاشی اتحاد شوروی همواره در معرض فعالیت گروه‌های وهابی بوده که مورد حمایت مراکز خاصی در عربستان سعودی هستند و دولت عربستان نیز در ساخت مساجد و مدارس وهابی در منطقه فعال بوده است.

دبکا فایل اشاره می کند مداخله عربستان سعودی در موضوع این دو برادر آنچنان شدید بوده که روز ۱۷ آوریل و در میانه بحران بمب گذاری بوستون، «سعود الفیصل»، وزیر خارجه این کشور به منظور انجام گفت و گوهایی خصوصی با باراک اوباما و مشاور وی «تام دانیلون» به واشنگتن سفر کرده است.

درست در همان روز، رسانه‌های داخلی سعودی مجموعه برنامه‌های سه روزه‌ای را آغاز کردند که در قالب مصاحبه هایی با شخصیت‌های کشوری و مذهبی سعودی بیان می کرد وهابیت مورد حمایت این کشور، با بمب گذاری‌ها و حملات انتحاری مخالف است و این کشور هیچ دخالتی در بمب گذاری بوستون نداشته است.

دبکا در ادامه جرئیاتی درباره استخدام برادران تسارنایف توسط سازمان «سیا» را نیز منتشر کرده است:

۱- یک کالج مشهور آمریکایی در کمبریج، برادر کوچکتر یعنی «جوهر» را پذیرفته و به وی ۲۵۰۰ دلار بورس تحصیلی اعطا کرده است. این در حالی است که وی پیش نیازهای لازم برای تحصیل و دریافت بورس در آن کالج را نداشته است. به نظر می رسد برادر بزرگتر وی تیمرلان از دولت آمریکا تقاضا کرده بوده بخشی ازدستمزد وی به صورت تأمین هزینه تحصیلی برادرش تأمین شود.

۲- بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی «اف بی‌آی»، در سال ۲۰۱۱ «یک دولت خارجی» (که اکنون مشخص شده روسیه بوده است) از این سازمان تقاضا کرده تیمرلان را به اتهام وابستگی به گروه‌های افراطی مورد بازجویی قرار داده و تحت نظر بگیرد. اما پلیس فدرال آمریکا پس از یک بازجویی مختصر وی را آزاد و اعلام کرده هیچ مدرکی علیه وی وجود ندارد.

پس از این واقعه، وی نه تحت نظر قرار گرفت و نه هیچ تلاشی برای کتمان این حقیقت انجام گرفت که وی پس از سفر به روسیه در سال قبل از آن، آغاز به تبلیغ اسلام افراطی در رسانه‌ها کرده بود. حتی در ابتدای پس از وقوع انفجارهای بوستون نیز تیمرلان تسارنایف به عنوان مظنون احتمالی معرفی نشد.

۳- روز جمعه و پس از چهار روز از وقوع انفجارها، پلیس فدرال آمریکا تصاویری از متهمان را منتشر کرد و از مردم خواست آن‌ها را مورد شناسایی قرار دهند. اما این در حقیقت یک بازی بود؛ زیرا مقامات به خوبی از هویت این دو تن مطلع بودند.

به هر حال، این نخستین بار نیست که افرادی اجیر شده از سوی «سیا»، جاسوسانی دوجانبه از کار درآمده و در نهایت علیه منافع این کشور وارد عمل شده اند. بر این اساس، انتظار می رفت این بار نیز همچون موارد قبلی، پیش از انتشار اطلاعاتی بیشتر از جرئیات مأموریت این دو برادر و موارد دیگر مرتبط با آن ها، این پرونده در آمریکا به نحوی مختومه اعلام شود.