دی ۰۳، ۱۳۹۱

امریکا: همه ایران را تحریم کنید! جز ما کسی‌ اجازه سرمایه گذاری ندارد!


یکی‌ از راه‌های بخاک سیاه نشاندن یک کشور تحریم اقتصادی آن کشور و کشاندن بازار و اقتصاد آن کشور به بازار سیاه و غیر قانونی است. در سال ۱۳۵۸ یعنی‌ درست یکسال پس از فتنه ۵۷ (که در واقع سناریو طراحی‌ شده توسط دستگاه‌های امنیتی غرب بود و با بازوی نظامی نوکران عرب و ترک و حماقت ملتی از همه جا بیخبر در ایران رخ داد)این سیاست غربی‌ها با کمک آخوند‌ها در جهت غارت و نابودی ایران از طریق سناریو اشغال لانهٔ جاسوسی و با ریختن دانشجویان پیرو خط امام و اشغال سفارت آمریکا شروع شد و با نمایش مسخره دستیابی‌ ایران بسلاح هسته‌ای که دروغی بیش نیست و دشمنی با آمریکا ، ۳۴ سال است که ادامه دارد و تا خشک کردن کامل ایران ( هندوستان دیگر) از همه منابع و ثروت‌ها ادامه خواهد یافت.

خبر زیر گوشه‌ای کوچک از سیاست دو گانهٔ امریکای‌ها در جهت تحریم ایران است، که از پرده بیرون افتاده است.


هنوز یک ماه از انتشار گزارشی در خصوص سرمایه گذاری‌های میلیون دلاری سوزان رایس در شرکت‌های خارجی در ارتباط با ایران نگذشته است که اخبار مشابهی نیز در خصوص جان کری منتشر می شود. پیش از معرفی جان کری، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به عنوان وزیر امور خارجه از سوی باراک اوباما، گمانه زنی‌ها در خصوص اینکه رایس به این سمت برگزیده شود، بسیار زیاد بود. در زمانی که این گمانه زنی‌ها وجود داشت، اخباری نیز در خصوص دارایی‌های وی و سرمایه گذاری‌هایش در شرکت هایی منتشر شده که با ایران همکاری داشته اند.


اکنون ویکلی استاندارد انگشت اتهام خود را در این زمینه به سوی کری نشانه رفته است. به گزارش این نشریه کری ثروتمند‌ترین عضو سنای آمریکا است که دارایی وی دست کم ۱۹۸ میلیون و ۶۵۰ هزار دلار تهمین زده می شود. اما مدارک حاکی از آن است که وی در شرکت هایی سرمایه گذاری کرده که به تجارت با جمهوری اسلامی متهم هستند. یکی از این شرکت‌ها شرکت پترو براس برزیل است که در زمینه نفت و گاز فعالیت می کند. گفته می شود کری در این شرکت بین ۱۵۰ تا ۳۵۰ هزار دلار سهام دارد. این در حالی است که کنگره آمریکا در سال ۲۰۰۹ اعلام کرد که پتروبراس از سال ۱۹۹۹ سرمایه گذاری‌های کلانی در بخش انرژی ایران داشته است. در گزارش ۲۰۱۰ کنگره نیز به این نکته اشاره شد که احتمالا پتروبراس تحریم‌های ایران را نقض کرده است. این شرکت متعلق به شرکت نفت برزیل است و ۱۰۰ میلیون دلار در بخش فراساحلی صنعت نفت ایران سرمایه گذاری کرده بود.

منبع: دیپلماسی